Fekvenyomó Európa-bajnokság

2022. augusztustus 2-7.

Versenyhelyszín:

Budapest Kongresszusi Központ

Bench Press Championships

2022. august 2-7.

Competition venue:

Budapest Congress Center
2022. augusztus 2-7. // Open, Ifi, Junior & Masters Classic Fekvenyomó Európa-bajnokság

BEMUTATKOZÁS


PRÉMIUM RENDEZVÉNYSZERVEZŐ ZRT.

2017-ben létrejött vállalkozásunk főtevékenységeként a rendezvényszervezéssel, sport és zenei programok lebonyolításával foglalkozik. Saját szervezésű programok között meg kell említenünk a strongman sportág szinte minden vállfaját, küzdősportok terén a muay thai és K1 szabályrendszerben történő SuperfightSeries Hungary gálákat, kosárlabda és streetball versenyeket, kispályás labdarúgó tornákat, bemutató mérkőzéseket, városi napokat.Sportági szövetségekkel közös programjaink közt ki kell emelnünk a Magyar Erőemelő Szövetség 2019-ben elnyert RAW Masters Európa-bajnokságát.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG

A Magyar Erőemelő Szövetség 1996. február 25-én alakult meg. A Szövetség rendkívül szép eredményeket tud felmutatni. Még önállóvá válása előtt és után is Európa és világbajnokok sora mutatja a nemzetközi mezőnyben elfoglalt előkelő helyüket a magyar versenyzőknek.A magyar erőemelő sportnak jelenleg közel kettőezer igazolt, minősített versenyzője van, mely létszám évről évre folyamatosan emelkedik.Eddigi legnagyobb sikerüket a Magyar Fekvenyomó Válogatott, finnországi Vaasában megrendezett Csapat Világbajnoki címe jelenti.

BUDAPEST VÁROSA

Budapest Magyarország fővárosa, egyben legnagyobb és legnépesebb városa, az Európai Unió egyik legnépesebb városa. Az ország politikai, kulturális, kereskedelmi, ipari és közlekedési központja, emellett Pest megye székhelye is, de nem része annak. 2017-ben regisztrált lakónépessége meghaladta az 1,7 (elővárosokkal együtt pedig a 2,5) millió főt. A város területe 525,14 négyzetkilométer, ebben a tekintetben is első az ország települései között.

Budapesten több világörökségi helyszín is található, többek között a Duna-part látképe, a Budai Várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, a világ első villamos hajtású, egyben Európa második földalatti vasútja a londoni után. Turisztikailag jelentősek még a város Duna-hídjai, valamint gyógyfürdői, mivel Budapest a világ legtöbb gyógyfürdővel rendelkező fővárosa. Itt található még a világ legnagyobb termálvizes barlangrendszere, Európa legnagyobb zsinagógája (a Dohány utcai), valamint a magyar Országház is, amely a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete.

Szervezők

Open, Ifi, Junior & Masters Classic Fekvenyomó Európa-bajnokság Budapest, 2022. augusztus 2-7.

TámogatóinkMédia partnerek: Kiállító partner:
2022. augusztus 2-7. // Open, Ifi, Junior & Masters Classic Fekvenyomó Európa-bajnokság

Hasznos információk - helyszínek, szállás és versenykiírás

Helyszín

Budapest Kongresszusi
Központ

Programkiírás

Verseny menetrend
és információk

Szállás

Novotel Budapest
City **** Hotel

Akkreditáció

Akkreditáció
és jelentkezés